Tratamente Naturiste

Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Corpul uman este într-un permanent contact cu organismele stăine din mediu înconjurător , de genul virușilor, parazițiilor și al bacteriilor. In cele ce urmeaza vom prezenta cel mai bun tratament pentru viermi intestinali in functie de fiecare persoana in parte.

Paraziții intestinali sunt printre cei mai des diagnosticați în bolile parazitare. Ei se pot dezvolta pe suprafața corpului sau în interior. Unii sunt caracteristici doar pentru om, alti paraziți pot fi luați de la animale. Așadar atenție când mângai un animal nedeparazitat, pentru că ușor poți lua paraziți, mai ales dacă nu te-ai spălat pe mâini imediat după ce ai pus mâna pe el.

Articol recomandat: Zona zoster – cauze, diagnostic, simptome, tratament naturist

Bolile pe care le dau acești paraziți pot fi mai ușoare sau mai grave, depinde de rezistența și de imunitatea fiecăruia.

Despre cel mai bun tratament pentru viermi intestinali vom dezvolta pe larg acest subiect, în cele ce urmează.

Cei mai cunoscuți paraziti intestinali care se întâlnesc la om sunt: Tenia (panglica), limbricii, si oxiurii. Aceștia din urmă sunt dezvoltați mai mult de către copii.

Vom putea analiza îndeaproape fenomenul parazitar, prin cunoaștere cauzelor, simptomelor și vom afla care sunt cele mai recomandate tratamente, inclusiv naturiste pentru aceste tipuri de boli.

Tenia – parazit vierme, cu un corp alcătuit din segmente numite proglote.Iși duce veacul în intestinul uman, unde poate ajunge la lungimi impresionante.

Cauzele infectarii cu paraziti intestinali (tenia)

  • Din carnea de vită infestată,  insuficient fiartă sau gătită. Practic parazitul se fixează pe carne, noi o ingerăm, ajunge  pe peretele intestinului și se va hrăni cu ceea ce găsește la gazdă
  • Deasemenea  apa poate fi poarta de intrare a acestor paraziti intestinali.
  • Igiena precară e un alt factor determinant în apariția acestei boli. Locurile propice unde se pot dezvolta sunt fermele de vaci și porci insalubre unde animalele au contact cu fecalele  și boala se transmite foarte ușor.
  • Datorită circulației internaționale ale persoanelor.De aceea foarte des , Organizatia Mondială a Sănătății(OMS), recomandă spălatul frecvent pe mâini cu apă și săpun  și folosirea unei soluții antibacteriene de cel puțin 70% alcool.

Simptomele infectării cu tenia

Se vor semnala diverse  afecțiuni cum ar fi:

  • anemie
  • stare de oboseală
  • lipsa poftei de mâncare

Neurocisitcercoza-este cea mai frecventă boală parazitară și afectează sistemul nervos central. Se dezvoltă atunci cănd larvele se strâng în mușchi, ochi, piele. Conform unor studii de specialitate aprox 50 mil de oameni suferă de acestă boală cumplită. Cu toate acestea oamenii nu au simptome.Se dezvoltă cu timpul niste chisturi fixate chiar și pe măduva spinării. Apar simptome  ușoare dureri de cap, apoi convulsii. Acestea sunt practic un semn de  boală, alături de capacitatea redusă de a memora sau de a ne aminti unele lucruri.

Ce se întâmplă?

După ce viermele  intră în corp și se fixează de peretele intestinal, începe să se maturizeze. Practic se înmulțește în interiorul nostru pentru că fiecare segment din viermele intestinal conține un sistem de reproducere. Si fă o socoteala rapidă, că o tenie poate ajunge la câțiva metri.

Ouăle ajung în scaun, dar larvele supraviețuiesc în sol sau în vegetație. La porc însă nu se dezvoltă complet, dar la om e cel mai propice mediu de dezvoltare.

Cum se poate depista?

Teniaza se poate determina cu ajutorul examenului coproparazitologic.In urma acestuia vor ieși la iveală prezența ouălor de tenie. Pentru un diagnostic complet medicul va cere si o hemoleucogramă.

Tratament tenia

Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali este prevenția și consultarea unui medic specialist.

Prevenția constă în gătirea cărnii la temperatură potrivită.Indicat ar fi să aveți un termometru special pentru carne. Acesta trebuie înfipt în mijlocul bucății gătite. Dacă are a temperatură sub 65 de grade, carnea mai trebuie gătită. Inainte de a servi carnea, lăsați-o pe platou câteva minute, pentru a se pătrude toate ingredientele iar temperatura se va distrubui uniform, distrugînd  orice parazit existent.

Recomandare: Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali Vermicin tratament naturist (Antiparazitar) (D67) 60cps FARES

 

Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali 1

Limbricii – Cauze, simptome, tratament

Acesti viermi parazitari folosesc corpul uman ca și gazdă. Viermii adulți se reproduc, depun ouă și ciclul se reia. Acești pot depăși uneori chiar și 25-30 de cm.

Cauzele infectării cu paraziți intestinali (limbricii)

Omul înghite ouăle acestora prin ingerație, odată cu apa sau cu alimentele infestate. Se localizează în intestinul subțire și uneori pot migra din cel subțire în cel gros. Femela depune ouăle în intestin și ele ajung în fecale. Dar ea depune zilnic cam 200.000 de ouă, iar durata de viață a acestui parazit variază de la 4 la 5 luni.

Simptome

Se pot ivi tulburări pulmonare, tuse, crize asmatice, dureri de cap, chiar și febră. La adulți se manifestă prin balonări, dureri abdominale, constipație și diaree. Cei mai vulnerabili la această boală sunt copii. La ei intestinele sunt mai mici, limbricii pot perfona intestinul, pot pătrunde în cavitatea abdominală și provoca peritonită. Din păcate  acești paraziti (ascarizii) intestinali migrează. Dacă ajung în canalele hepatice pot produce acel icter mecanic. Dacă ajung in apendice-pot produce inflamarea lui.

Cum se poate depista?

Acesti paraziți intestinali se pot depista prin examen coproparazitologic.

Tratament limbrici – care este cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Se prescrie tratament medicamentos de către medicul specialist, dar există cazuri când adultul nu mai prezintă niciun fel de simptome, dar asta nu înseamnă că a și scăpat de boală. Preventiv trebuie curățate unghiile și spălate cu periuța, pentru că sub unghii se pot aduna o serie de paraziți periculoși.

Recomandare: Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali: Parasites Cleanse 60cpr SOLARAY.  Luat după indicații, în aproximativ 3-4 săptămâni, produsul curăță organismul de paraziți.

 

tratament viermi intestinali

Infecția parazitară cu oxiuri, cauze, simptome, tratament

Oxiurii sunt viermi paraziți care trăiesc și se înmulțesc în intestinul uman. Boala se numește oxiuriază sau enterobioză și cel mai des e întîlnită în comunitățile în care sunt prezenți copii. (grădinițe, creșe,cămine). Boala e extrem de contagioasă iar tratamentul va fi pentru întreaga familie.

Cauzele

Transmiterea se face prin mâini murdare, apă contaminată, lenjerie murdară, fructe si legume nespălate. Copii ingerează ouăle prin contact direct sau indirect, cert este că embrionii se fixează și eclozează în duoden. Devin adulți în 35-50 de zile iar boala apare sub formă de epidemie.

Ce se intamplă?

Vei avea o senzație de mâncărime anală puternică, din cauza ouălor fixate pe pliurile anusului. Dar asta nu e tot!

Simptome

Mulți copii se plâng de dureri de burtică, greață, lipsa poftei de mîncare și lista poate continua. In prima fază simptomele pot lipsi și nu ne putem da seama dacă copilul este infestat sau nu. Copii sunt predispuși la aceste boli deoarece organismul lor nu și-a creat înca mecanismele de apărare.

Tratament

Se realizează amprenta anală luată pe o bandă adezivă. Recoltarea se face dimineața, înainte de a avea scaun. Se folosește lingurița coprorecoltoare, pe care s-a fixat banda adezivă. Se recoltează proba și se duce spre analiză în maxim 6 ore de la recoltare.

Indiferent de natura parazțtiilor, avem* ac de cojocul lor* cu ajutorul plantelor medicinale și a ierburilor tămăduitoare.

Care este cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Plantele medicinale – cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Tratamentul naturist trebuie să cuprindă o serie de plante cu proprietăți  viermifuge, adică cele care distrug viermii. Ne referim la plante cu calități tonice, amare, care stimulează mișcările peristaltice ale intestinelor, cu rol de a elimina paraziții.

Recomandare: Cel mai bun tratament pentru viermi intestinali: Parasites 12 Detox Forte 120Cps HERBAGETICA Formula originala.

 

Parasites 12 Detox Forte 120Cps HERBAGETICA

Lavanda – aurul mov, un aliat puternic în lupta cu paraziții intestinali

Se folosește uleiul de lavandă și mierea împreună. 5 picături și două linguri de miere, de două ori pe zi fac minuni. Tratamentul se face timp de 10 zile, după care se face o pauza de 10 zile, apoi se reia.

Pelinul – favorizează peristaltimul intestinal. Ceaiul de pelin,cel mai bun tratament pentru viermi intestinali,  se folosește  contra limbricilor. Pentru adulți e recomandat 2g de pelin și o lingură de miere pe stomacul gol. De un mare ajutor sunt și spălăturile din ceai de pelin combinat cu mușetel devenind cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Socul si crușinul-sunt plante care pot ajuta, fiind laxative astfel incluzandu-se in categoria cel mai bun tratament pentru viermi intestinali.

Usturoiul – imbatabil cu viermii intestinali si cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

S-a demonstrat că e atât de eficient încât pur si simplu, *adorm* viermii care nu se mai opun mișcărilor peristaltice și îi împing spre ieșire. Tratamentul este indicat copiilor mai mari. Aflati mai multe despre usturoi – beneficii pentru sanatate. Face minuni pentru imunitate şi creier.

Semințele de dovleac, cel mai bun tratament pentru viermi intestinali – Rețeta pentru eliminarea viermilor intestinali cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Se toacă o mână de semințe de dovleac și se amestecă cu 100 ml lapte și 4 linguri de miere. Se consumă timp de 10 zile după care se face o pauză. E de recomandat o cură de minim 2 ori.

Clisma cu bicarbonat de sodiu, cel mai bun tratament pentru viermi intestinali – noutate absolută în materie de combarete a paraziților intestinali este cel mai bun tratament pentru viermi intestinali

Savanții în domeniul parazitologiei au constatat că folosirea tratamentelor naturiste e un pas important în tratarea acestor boli. Dar există situații, cînd nici măcar plantele nu reușesc să amelioreze aceste stări.

Ce e de facut?

Cercetatorii au analizat o serie de metode non invazive, dar care să fie fatale pentru paraziți. Si au găsit o soluție cu rezultate de excepție-clisma cu bicarbonat de sodiu

Metoda are o eficiență ridicată, este simplă, accesibilă lipsită de complicații și reactii adverse. Permite realizarea tratamentului și la domiciliu , ceea ce constituie un mare plus. Dar e important , ca acest lucru sa fie recomandat de medicul parazitolog.

Cum se procedează?

Se face o clisma cu doi litri de apă călduță, cu scopul curățării intestinelor,inainte. Ideea este de a curăța intestinul de impurități și rezuduuri și de a cimenta calea spre pasul următor.

Se pregătește a doua clismă din 1l de apă cu 20gr de bicarbonat. Temperatura apei să fie cald, aprox 38-40grade. Se menține în intestine minim 20 minute. Dupa eliminarea apei cu bicarbonat, se face o clismă de curățare din nou, dar doar cu apă călduță. Acest proces se repetă o dată la 2-3 zile.

Cum se explică acest proces?

Specialiștii au constatat că bicarbonatul de sodiu, reduce vâscozitatea mucusului și cresc rezervele alcaline. Viermii intestinali sunt vulnerabili la efectul soluției, ce cauzează relaxarea musculară și se desprind de pe pereții intestinelor unde stau lipiți. Ies practic, odată cu eliminarea jeturilor.

Bicarbonatul, cel mai bun tratament pentru viermi intestinali,  contribuie la eliminarea viermilor și a toxinelor eliberate de acești paraziți intestinali. Acesta are pe deasupra și un efect antiinflamator care duce la vindecarea rănilor pe peretți unde au fost fixați paraziții.

Nu au fost raportate reacții adverse și pacienții au tolerat cu bine astfel de tratament, mai ales că în urmă au putut vedea cu ochii lor *confirmarea* bolii prin eliminarea paraziților intestinali.

Ca și contraindicații aceste proceduri nu sunt recomandate:

  • femeilor însărcinate,
  • procedura să  nu fie efectuată înainte de menstruație
  • persoanelor care prezinta febră sau o stare de sănătate precară.

Așadar trebuie să ne îngrijim și să luăm aminte la semnalele corpului nostru, pentru că atunci când paraziții prind un organism slăbit și o imunitate scazută pot face ravagii.

Sănătate multă și spunem stop paraziților intestinali!

Care este cel mai bun tratament pentru viermi intestinali – Autor Marilena Bratan

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like.

👇

Back to top button