Crema Antisebum cu Protecție Solară – Soluția pentru Tenul Mixt sau Gras

Crema Antisebum cu Protecție Solară

Tenul mixt sau gras poate fi o provocare pentru multe persoane, iar gestionarea sebumului în exces, a porilor dilatați și a strălucirii inestetice necesită o abordare specială. Pentru a face față acestor probleme, Eladerm a dezvoltat Crema Antisebum cu Protecție Solară, un produs care oferă soluții multiple pentru a obține un ten sănătos și radiant.

Crema Antisebum cu Protecție Solară este o cremă matifiantă care vine în întâmpinarea celor cu ten mixt sau gras. Produsul este formulat pentru a regla secreția de sebum, reducând astfel luciul inestetic, aspectul de ten încărcat și dimensiunile porilor. Unul dintre beneficiile esențiale ale acestei creme este protecția solară cu factor SPF 50+. Protecția solară este crucială pentru a preveni deteriorarea pielii cauzată de razele UV și pentru a împiedica apariția semnelor de îmbătrânire prematură.

Crema Antisebum cu Protecție Solară
marketing medical
Crema Antisebum cu Protecție Solară - Soluția pentru Tenul Mixt sau Gras 8

Ingrediente Cheie:

Această cremă conține un sistem inovativ de filtrare solară microîncapsulată, compus din trei filtre UV, pentru o protecție solară de încredere. De asemenea, este îmbogățită cu Acid Hialuronic, care ajută la menținerea hidratării pielii fără a o încărca. Un aspect important este că produsul este formulat fără parfum, ceea ce îl face potrivit și pentru pielea sensibilă.

Efecte și Beneficii:

  • Reduces sebumul: Această cremă reduce producția excesivă de sebum de pe ten, eliminând astfel luciul nedorit și aspectul obosit al acestuia.
  • Diminuează dimensiunea porilor: Folosirea regulată a cremei reduce diametrul și volumul porilor, făcându-i mai puțin vizibili pe ten.
  • Hidratare fără încărcare: Formula non-grasă oferă hidratare de lungă durată, menținând tenul hidratat fără a-l încărca.
  • Fără peliculă albă: Crema se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa o peliculă albă și oferind un aspect mat.
  • Aspect curat și matifiant: Pielea va arăta mai curată, mai matifiată și mai sănătoasă.
  • Protecție UV: Crema oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB, ajutând la prevenirea deteriorării pielii cauzate de expunerea la soare.

Alte produse care trebuiesc mentionate de pe siteul eladerm.ro

Gel de curatare exfoliant cu AHA si BHA
Lotiune tonica cu BHA, extract de castravete si NMF
Ser cu vitamina C si acid hialuronic
Sampon cu acid salicilic 2%
Crema cu Uree 20% Vitamina A si E
Anti Sebum – ser antiseboreic 30ml
Anti Sebum – Crema pentru pielea grasa – 50 ML

Ten Mixt sau Gras: Cauze și Factori Controlabili:

Tenul mixt sau gras poate fi influențat de o varietate de factori, inclusiv ereditatea, fluctuațiile hormonale, medicamentele, sarcina, menopauza, stresul, temperaturile ridicate și produsele de îngrijire inadecvate. Cu toate acestea, există aspecte pe care le putem controla pentru a menține un ten sănătos. O rutină de îngrijire corectă și produsele potrivite sunt esențiale pentru a regla producția de sebum și a preveni problemele precum porii dilatați și acneea.

Crema Antisebum cu Protecție Solară de la Eladerm este o soluție excelentă pentru persoanele cu ten mixt sau gras. Cu beneficii variate, de la reducerea sebumului și a porilor dilatați până la protecția solară eficientă, această cremă oferă tot ce este nevoie pentru a obține un ten curat, mat și sănătos. Este important să încorporați această cremă în rutina de îngrijire zilnică pentru a vă bucura de rezultate optime și pentru a vă menține tenul în cea mai bună formă posibilă.

Eladerm este o companie românească înființată în anul 2016, după trei ani de cercetare intensivă. Produsele dezvoltate de această companie sunt dermatocosmetice, situate la granița dintre medicamente și produse cosmetice.

În realizarea acestor produse, se folosesc activi care au fost supuși studiilor clinice pentru fiecare afecțiune în parte. Acești activi sunt încorporați în baze de unguent alcătuite din compuși noi, dezvoltați special pentru piața românească.

Viziunea companiei Eladerm este de a face produsele sale accesibile tuturor categoriilor sociale din populație, oferind alternative cu prețuri competitive față de produsele străine de pe piața românească.

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 – 15:30
contact@eladerm.ro

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share