Cum ajută AI cazinourile să colecteze date despre tine la fel ca Facebook

Cum ajută AI cazinourile să colecteze date despre tine la fel ca Facebook

Nici unui jucător nu îi place să îşi expună datele personale şi pe cele financiare, indiferent de tranzacţiile pe care le desfăşoară în mediul online. Sunt de notorietate scandalurile care privesc Facebook, acuzată că ar fi vândut datele colectate despre utilizatorii ei. Dar dacă stai bine să te gândeşti cam tot ce înseamnă mediul online ştie destul de multe despre tine.

Îţi cunosc tiparul de cumpărături, ştiu ce preferinţe ai şi deseori te trezeşti cu oferte exact pe gustul tău şi nu şti ce se întâmplă. Ca şi jucător de cazino lucrurile stau cam la fel, se ştie cum joci şi mai ales cât joci, aşa că eşti asaltat de promoţii care să te încurajeze să faci acest lucru în continuare. Ajută AI un cazino să te cunoască în calitate de jucător? Vom elucida acest mister în rândurile următoare aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!

Cum capturează cazinourile datele tale cu ajutorul AI

marketing medical
Cum ajută AI cazinourile să colecteze date despre tine la fel ca Facebook 4

Indiferent de jocul care îţi place şi pe care îl joci într-un cazino online eşti un jucător cu un stil unic de pariere. Şi cum joci de atâţia ani de zile poţi a fi sigur că ţi se cunosc preferinţele în materie de jocuri de noroc şi că în funcţie de asta primeşti şi diverse recompense.

Poţi lua un bonus fără depunere, rotiri gratuite sau orice mai crede de cuviinţă cazinoul că meriţi pentru activitatea ta pe site. Într-un fel ţi-ai asumat acest lucru în momentul în care te-ai înscris în cazino şi ai transmis acestuia date sensibile despre identitatea ta şi resursele tale financiare.

Mai ales în mediul online cazinourile ştiu prin intermediul cipurilor RFID cât timp joci, care sunt preferinţele tale şi mai ales cât joci. Toate aceste date sunt de maxim interes pentru cazino, te ştiu acum şi ca preferinţe şi stil de joc.

Şi nu îţi imagina nici un moment că aceste informaţii furnizate de către AI stau undeva uitate într-un sertar. Dimpotrivă, sunt analizate cu maximă atenţie şi în urma acestei analize ţi se conturează profilul de jucător care va fi folosit ulterior pentru fidelizarea ta.

Ce fac cazinourile cu informaţiile noastre?

Dacă ne referim la cazinouri este clar că toate aceste informaţii se folosesc în 2 scopuri, menţinerea noastră ca şi clienţi fideli şi îmbunătăţirea constantă a serviciilor platformei. Odată ce ţi se cunosc tiparele de joc cazinoul poate trage câteva concluzii.

Şi odată ce aceste concluzii sunt reliefate orice cazino va folosi serviciul său de marketing pentru promoţii specializate, îndreptate către tine. Dar dacă ar fi să întrebi cazinourile despre aceste lucruri suntem siguri că răspunsurile ar fi unele reticente.

Ca în Silicon Valley, cazinourilor nu le place să vorbească despre datele clienţilor săi. Dar aceasta reticenţă nu înseamnă că aceste date nu sunt folosite pentru a te menţine ca şi client fidel în portofoliul lor.

Cazinourile sunt o afacere riscantă şi totul depinde de numărul de clienţi care le apreciază oferta şi care aleg să cheltuiască bani mulţi pentru a-şi satisface dorinţa de adrenalină. Dorinţa ta se transformă în profitul lor aşa că poţi să fi sigur că datele tale le vor oferi suficiente informaţii astfel încât să te facă să rămâi fidel platformei unde ai aderat şi să le generezi în continuare profit.

Totul este bine şi frumos atâta timp cât aceste informaţii nu ies din zona de siguranţă a cazinoului unde eşti client. Ne asumăm prin semnarea documentelor de înregistrare acest lucru dar suntem fermi împotriva vânzării acestor date către terţi care sale folosească în alte scopuri.

De ce ar trebui să fii îngrijorat de cazinourile AI

Deja putem considera că un cazino online are un avantaj net asupra ta şi fără implicarea AI în acest proces de fidelizare. Dar pentru că deja este o realitatea, aportul AI în industria jocurilor de noroc le oferă acestora în mod clar un avantaj în plus.

Te poţi gândi la un aspect, intri în joc cu un anumit buget şi îţi propui că în cazul în care îl pierzi să nu mai suplimentezi cu alţi bani. Dar AI nu sta degeaba, deja îţi ştie tabieturile de jucător şi va găsi o modalitate prin care să te facă să încalci acest principiu.

Sau poate că eşti un jucător care nu dă atenţie diverselor promoţii şi bonusuri care te asaltează la propriu în fiecare zi, tu doar îţi vezi de jocul tău şi nu te mai interesează altceva. Dar hai să fim corecţi şi cinstiţi, dacă ţi se oferă bani adevăraţi pentru a juca ai refuza oferta?

Presupunem că nu şi odată ce ai fost prins în acest carusel de marketing eşti în mod cert pentru multă vreme client fidel al cazinoului care îţi face aceste cadouri. Depinde cât de mult depinzi de aceste cadouri, în fond tu doar cauţi distracţie şi nu bani suplimentari pe care eşti dispus să îi pierzi oricum cu aceeaşi nonşalantă.

Concluzie

Este clar că inteligenţa artificială este astăzi mai mult decât prezentă în toate sferele de activitate umană. Şi atunci nu te mira că este prezentă şi în cazinourile online unde ajuta la fidelizarea ta ca şi jucător prin datele pe care le prelucrează despre tine. Conştientizează doar pericolul şi indiferent de ce ţi se sugerează rămâi acelaşi jucător responsabil care a reuşit să stea departe de probleme atât de multă vreme!

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share