Iată ghidul cazinourilor care nu impun limita de pariere

Iată ghidul cazinourilor care nu impun limita de pariere

Industria jocurilor de noroc devine pe zi ce trece tot mai competitivă şi nu este de mirare că există o luptă acerbă între cazinouri pentru obţinerea supremaţiei. Acestea se bat continuu pentru mărirea portofoliului de clienţi printr-o ofertă de promoţii extrem de generoase dedicată special acestui scop.

Din păcate nu toate promoţiile au termeni favorabili jucătorilor, unul dintre aceştia fiind limitarea mizei de pariere. Ai primit un bonus la sloturi şi nu poţi juca decât pe o anumită miză, lucru frustrant pentru orice jucător. Există cazinouri care elimină această limită? Rămâi cu noi şi poţi afla dacă ele există şi cum le poţi identifica.

Ce înseamnă pariu maxim pentru jucători?

marketing medical
Iată ghidul cazinourilor care nu impun limita de pariere 4

De cele mai multe ori obţinerea unui bonus din partea platformei unde activezi înseamnă să faci o depunere de numerar. În funcţie de mărimea acesteia ţi se acordă de către platforma online bani suplimentari şi runde gratuite multiple la sloturile acesteia.

Dar dacă citeşti cu atenţie lista cu termenii şi condiţiile de acordare a acestor bonusuri o să observi că ţi se impun câteva restricţii, unele dintre ele supărătoarea de-a dreptul. Una dintre ele se referă la miză pe care eşti obligat să o joci la slotul bonusat.

Nu e ca şi cum joci sloturi online gratis astfel încât să nu te intereseze miza, când joci pe bani reali miza are o importanţă deosebită. Şi dacă vrei să ai parte de un câştig în urma rulării bonusului primit va trebui să respecţi condiţia de miză maximă impusă.

De cele mai multe ori nu ţi se permite să învârţi rolele slotului cu mai mult de 5 RON/rotire. Ori acest lucru este frustrant, pe lângă bonusul luat de la platformă sunt şi banii tăi personali în joc aşa că de ce să nu mizezi pe cât vrei?

În acest fel platformele îşi diminuează pierderile, pentru că aşa cum ai observat joci o anumită miză maximă impusă de bonus şi pe cale de consecinţă ţi se permite să scoţi doar o anumită sumă în urma rulării acestuia.

Există însă anumite cazinouri online care nu solicită o anumită sumă fixă că miza maximă ci permite mizarea unui procent din suma bonusului acordat. Este vorba în final de optica personală a jucătorului aşa ca ţine cont întotdeauna de miza maximă impusă de bonusurile oferite şi decide dacă le accesezi sau nu.

De ce cazinourile virtuale pun limite la pariuri?

Toate cazinourile online se întrec în oferte generoase care să facă din jucătorii lor clienţi fideli. Însă toate aceste oferte au un numitor comun, impun o miză maximă pe care o poţi juca dar şi mai mult, pun limită şi la câştigurile obţinute după rularea bonusurilor.

Deci chiar dacă respecţi regula mizei maxime şi obţii un câştig impunător nu te poţi bucura de el pentru că ai şi aici o limită de respectat.

Pentru un jucător este cum nu se poate mai frustrant, dar pentru cazino este o măsură de siguranţă de natură să îi ţină sub control pierderile. În acest fel cazinourile online se asigură că jucătorii nu pot obţine câştiguri uriaşe utilizând până la urmă fondurile lor sau rundele gratuite pe care tot ei le pun la dispoziţie.

Odată cu accesarea unui bonus şi financiar şi în rotiri gratuite jucătorii sunt tentaţi să mărească consistent mizele, în fond au primit un bonus, nu-i aşa? Ori în acest fel este posibil să obţii un câştig colosal care ar crea o gaură mare în bugetul financiar al oricărui cazino online.

Şi imaginează-ţi că nu numai tu ai această şansă şi că mai mulţi jucători ca tine ajung să câştige astfel de sume impresionante. Acest lucru ar duce la falimentul cazinoului, aşa că acesta îşi ia aceste măsuri de siguranţă care îţi limitează pariul dar şi un eventual câştig obţinut în urma rulării de bonus.

Cum se poate verifica existenţa unui pariu maxim

De cele mai multe ori termenii şi condiţiile de accesare şi mai ales de rulare al bonusurilor sunt ambigui şi greu de înţeles. Ba chiar uneori nici echipa de relaţii cu clienţii a platformei nu ţi-i poate explica, ceea ce să recunoaştem că te derutează şi mai mult.

Tocmai de aceea trebuie să dai o atenţie sporită atunci când alegi să devii clientul unui cazino online. Cazinoul selectat trebuie să aibă o ofertă pe măsură dar în acelaşi timp termenii bonusurilor trebuie să fie clari şi uşor de înţeles de către toată lumea.

Atunci când decizi să revendici un bonus nu te grăbi, studiază cu atenţie lista de termeni şi condiţii de acordare şi de rulare. Acolo ar trebui să găseşti timpul de expirare al bonusului mizele maxime permise la joc dar şi condiţia de rulare.

Problema care se ridică este că trebuie să respecţi condiţiile impuse pentru că în caz contrar vei avea neplăceri. Chiar dacă o să creşti miza peste nivelul permis o să ajungi în situaţia în care cazinoul îţi blochează câştigul ba mai mult, îţi poate şi închide definitiv contul de jucător.

Din fericire sunt rare cazurile de acest fel dar acest lucru nu înseamnă că ele nu există. Acordă deci o atenţie deosebită înscrierii în portofoliul de clienţi al unui cazino şi studiază întotdeauna cu maximă atenţie condiţiile unui bonus pentru a scăpa de neplăceri ulterioare.

Concluzie

Poate că îţi doreşti să nu existe limite de pariere dar trebuie să înţelegi şi politica cazinourilor online de a-şi limita la rândul lor pierderile. În fond limita se referă strict la bonusuri aşa că în rest poţi juca pe ce miză vrei, mai ales că şi poţi denomina valoarea creditelor pe un slot. Alege doar inspirat, joacă responsabil şi în mod sigur că vei obţine şi câştigul financiar dorit!

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share