More

  Igienizanții pentru mâini cu alcool 70% de la Farmec acum disponibili pentru comandă

  Igienizante pentru mâini Farmec, pe bază de alcool 70%. Igienizanții pentru mâini cu alcool 70% de la Farmec acum disponibili pentru comandă. Reprezentanţii companiei au precizat că loţiunea şi gelul de igienizare pentru mâini acţionează rapid, fiind “o măsură practică şi eficientă pentru apărarea sănătăţii.”

  “Acestea vin în completarea portofoliului actual, care cuprinde alte două tipuri de produse pentru igiena mâinilor şi a suprafeţelor: săpun lichid spumă antibacterian Gerovital Pure şi Nufăr Dezinfectant Universal”, se menţionează în comunicat.

  În ceea ce priveşte distribuirea acestor produse igienizante, realizate în regim de urgenţă cu resursele existente, reprezentanţii Farmec susţin că vor fi prioritizate solicitările pentru consumul colectiv, din partea instituţiilor publice, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului virus COVID-19.

  “Apoi, în funcţie de stocuri, produsele vor fi distribuite şi către canalele de vânzare pentru consumatorii finali”, precizează sursa citată.

  Articolul continua mai josmasca medicala ieftina

  Totodată, reprezentanţii Farmec se află în dialog permanent cu autorităţile pentru obţinerea tuturor aprobărilor şi, de asemenea, cu furnizorii de materii prime, respectiv de ambalaje, în vederea livrărilor şi susţinerii pentru producţia de biocide în regim de urgenţă.

  “Compania Farmec continuă cercetarea şi dezvoltarea unor noi dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe. Săptămâna aceasta, au fost trimise mostre în laboratoare externe acreditate pentru testări, care vor dura între 4 şi 5 săptămâni. Perioada de testare a eficacităţii este condiţionată de timpii de acţiune necesari evaluării acţiunii virucide, bactericide şi fungicide. Ulterior, aceste produse vor fi supuse spre avizare Comisiei de Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii. În acest moment, prioritatea numărul 1 a companiei Farmec este cercetarea şi dezvoltarea producţiei de biocide, folosindu-şi toate resursele pentru o soluţionare eficientă şi responsabilă în beneficiul sănătăţii publice”, se mai spune în document.

  Farmec Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP şi comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 de ţări.

  igienizant farmec 70% alcool

  Igienizante pentru mâini FARMEC, pe bază de alcool 70%

  Articolul continua mai josigienizanti maini farmec alcool

  Gel Igienizare Mâini Alcool 70% Farmec Gel Igienizare Mâini Alcool 70% farmec

  Farmec Gel Igienizare Mâini cu Alcool* 70% este o măsură practică, concretă pentru apărarea sănătății pielii mâinilor.
  Ajută la întreținerea curățeniei mânilor atunci când nu avem la îndemână apă și săpun.
  *Conține alcool izopropilic 70% ml/g.

  Mod de utilizare

  Se aplică pe în palme și se masează mâinile până la uscare. Nu se clătește.
  Exclusiv pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Igienizante pentru mâini Farmec – Beneficii

  Asigură igiena corectă a mâinilor.

  Livrare gratuită de la 89 Lei. Adauga in cos

  Loțiune Igienizantă pentru Mâini cu Alcool 70% și Loțiune Igienizantă pentru Mâini cu Alcool 70% și Glicerină farmecGlicerină Farmec

  Igienizante pentru mâini Farmec – Loțiune Igienizantă pentru Mâini cu Alcool* 70% și Glicerină, este o soluție cu acțiune rapidă destinată păstrării în perfectă stare de igienă a pielii mâinilor.
  *Conține alcool izopropilic 70% ml/g. Adauga in cos

  Igienizante pentru mâini Farmec – Ingrediente active

  Alcool izopropilic
  Glicerină – cu rol emolient și hidratant.

  Mod de utilizare

  O cantitate de aproximativ 3 ml se aplică pe suprafața pielii. Se freacă mâinile până la uscare. Nu se clătește.

  Exclusiv pentru uz extern.

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Beneficii Asigură igiena mâinilor.

  Livrare gratuită de la 89 Lei.

  Ce sunt biocidele?

  Conform DEX definitia biocidelor este urmatoarea:

  BIOCÍD, -Ă adj., s. n. (substanță) care împiedică înmulțirea microorganismelor (< fr. biocide)

  biocíd s. n. (alim.) Produs care distruge microorganismele ◊ „Datorită proprietăților sale termoizolante, hidrofobe și biocide – intrând în componența mortarelor cu care se tencuiesc clădirile, modilitul respinge apa provenită din condens (în interior) sau de la ploaie și ceață (în exterior), eliminând astfel posibilitatea formării igrasiei.” R.l. 5 I 82 p. 5 (din fr. biocide)

  Cum se realizează dezinfectarea corectă?

  Cu toate că poate părea foarte simplu, dezinfectarea este un proces care necesită mai multe etape pentru a elimina acel procent celebru de 99.9%. Atât în cadrul diferitelor industrii, cât și în mod comun, zilnic, eliminarea patogenilor de pe suprafața locurilor unde ne desfășurăm activitatea reprezintă în mod normal un lucru pe care ar trebui să-l avem în vedere zi de zi. Cu toate acestea, dezinfectanții adevărați nu sunt o substanță cu care să ne „jucăm” zilnic, mai ales din motivul pentru care astfel de substanțe sunt deja controlate de către guvern.

  Spre deosebire de săpun sau detergenți, dezinfectanții au în componență alcooli puternici, acizi cât și baze ce nu sunt concepute folosirii fără un instructaj, un plan și ustensile adecvate.

  Astfel, un proces corect de dezinfecție include curățenia, clătirea, dezinfectarea, o altă serie de clătire apoi uscarea suprafeței decontaminate.

  Așa arată o variantă simplă a unui astfel de proces, însă, în cadrul industriei alimentare, igienizarea spațiului de muncă, a angajaților cât și a ustensilelor cu care este desfășurată activitatea, presupune un decurs ușor mai complex și cu o frecvență mult mai mare decât în alte domenii.

  De exemplu, iată cum arată procesul de dezinfecție a mâinilor:

  Se face o spălare și uscare prealabilă cu o cantitate de antiseptic recomandată de producător
  Timpul de contact este de 30 secunde ~ 1 minut
  Substanța antiseptică și timpul de contact cresc în funcție de gradul de expunere la patogeni.

  În cazul fructelor, legumelor sau a apei potabile în care urmează să fie realizată spălarea:

  Diluarea unei cantități mici de dezinfectant în apă
  Lăsarea fructelor și a legumelor în apă pentru aproximativ 5 minute
  Urmată de clătire intensivă.

  Articole recomadate:

  - Advertisement -
  AlternaMedhttps://alternamed.ro/
  Sustine acest site cumparand remedii naturiste de pe Vegis, Plantum, Viata verde viu. Un mic comision din fiecare vanzare va fi directionat catre siteul AlternaMed.

  Recomandari

  Articole similare

  Advertisment

  Articole noi

  Terapia prin artă pentru copiii care au trecut printr-un eveniment traumatic

  Terapia prin artă pentru copiii care au trecut printr-un eveniment traumatic este de a facilita schimbarea pozitivă prin implicarea într-o activitate împreună cu terapeutul...

  Ce este neglijența emoțională – PSIHOLOG Renata Szekely

  Urmând firul amintitrilor, înapoi spre copilărie, putem cu ușurință să recunoaștem moemntele fericite, pe lângă care uneori s-au strecurat și evenimente mai puțin plăcute. În...

  Ce este histerosalpingografia – metoda precisă de diagnosticare a infertilității feminine

  Histerosalpingografia este o investigație imagistică destinată în special doamnelor care au probleme de fertilitate. Pentru o diagnosticare precisă a infertilității feminine, histerosalpingografia analizează interiorul...