More

  Tu cat de mult ai incredere in fortele proprii? – TEST DE PERSONALITATE

  Tu cat de mult crezi – ai incredere – in fortele proprii? Acest test te ajuta sa descoperi acest lucru.
  De la medicul calm si increzator care iti ofera sfaturi utile, pana la oratorul carismatic ce-i inspira pe ascultatori, persoanele care au incredere in sine au calitati admirate de in unanimitate.

  Increderea in sine este foarte importanta in aproape toate aspectele vietii, insa multi dintre noi lupta pentru a o avea. Din pacate lipsa increderii in sine se traduce de multe ori prin insucces – cati dintre noi ar fi convinsi de o persoana sovaielnica, tematoare?
  Pe de alta parte, o persoana care vorbeste clar, cu barbia ridicata, care raspunde fara sovaieli si care nu recunoaste atunci cand nu stie ceva, ar putea sa te convinga de aproape orice.

  Partea buna este ca increderea in sine este o calitate ce poate fi dobandita si intarita. Fie ca incerci sa construiesti increderea in sine pentru tine sau pentru cei din jur, merita tot efortul.

   

  Articolul continua mai josmasca medicala

  - Advertisement -
  AlternaMedhttps://alternamed.ro/
  Sustine acest site cumparand remedii naturiste de pe Vegis, Plantum, Viata verde viu. Un mic comision din fiecare vanzare va fi directionat catre siteul AlternaMed.

  Recomandari

  Articole similare

  Advertisment

  Articole noi

  Tratamente naturiste contra căderii părului

  Căderea parului este un proces normal atât timp cît numărul de fire nu este foarte mare (aprox 100). Adesea firul de păr se rupe...

  5 retete rapide si sanatoase pe baza de sfecla rosie

  Sfecla rosie e o legumă rădăcinănoasă din familia Chenopodiaceae cunoscută sub denumirea de sfeclă de masă. Ea e bogată în vitamina B, mangan, potasiu,...

  Terapia prin ultrasunete – ce este, cum functioneaza si cand poate fi folosita ca tratament?

  Aplicațiile ultrasunetelor în medicină (Terapia prin ultrasunete), în scopuri terapeutice, a fost o metoda benefica de acceptare a efectelor biologice a ultrasunetelor. Ecografia cu...