Top 3 jocuri online care oferă bonusuri fără depunere în 2023

Top 3 jocuri online care oferă bonusuri fără depunere în 2023

Cazinourile online și jucătorii beneficiază deopotrivă de bonusurile oferite clienților.

Pe de o parte, cazinourile atrag clienți noi prin bonusurile de bun venit care sunt foarte generoase și sunt prezentate atât sub formă de bani cât și rotiri sau pariuri sportive gratuite. De asemenea, sunt oferite bonusuri de fidelizare clienților existenți.

marketing medical
Top 3 jocuri online care oferă bonusuri fără depunere în 2023 7

Pe de altă parte, jucătorii au parte de jocuri gratuite și bani pentru a paria în jocurile preferate.

Fără îndoială, bonusurile de bun venit sunt cele mai căutate și cele mai apreciate de către jucători deoarece au o valoare mare și includ atât bani cât și rotiri gratuite la unele dintre cele mai celebre sloturi online. Mai există și bonusuri fără depunere care, de obicei, sunt oferite tot jucătorilor noi pentru a-i fideliza. Aceste bonusuri sunt rotiri gratuite la sloturi realizate de cei mai tari producători de jocuri de noroc din lume. Cazinourile mizează pe celebritatea anumitor jocuri de păcănele atunci când le înglobează la secțiunea bonusuri fără depunere

Citește mai departe pentru a afla care sunt jocurile aflate în Top 3 jocuri online care oferă bonusuri fără depunere. Sunt sloturi realizate de furnizori renumiți de jocuri de cazino, deci poți să te aștepți la o calitate de excepție.

Shining Crown

Este unul dintre cele mai celebre jocuri realizate de furnizorul bulgar EGT (rebranduit începând din 2022 sub numele de Amusnet Interactive). Shining Crown a fost lansat în 2016, deci nu este un joc tocmai nou, dar cu toate acestea se bucură în continuare de succes și celebritate.

Acest slot se află în oferta multor cazinouri online din România la categoria bonusuri fără depunere.

În Shining Crown de la EGT, trebuie să urmărești coroana magnifică pentru a câștiga și pentru a te simți ca un adevărat rege. Simbolurile din acest joc formează un regat plin de fructe (struguri, pepeni, cireșe, lămâi, portocale, prune), clopote, șapte, stele, dolari.

Partea cea mai interesantă a acestui joc este că are un jackpot progresiv, ceea ce înseamnă că dacă ești super norocos poți câștiga o sumă fabuloasă.

Shining Crown are un RTP de 96,37% și o volatilitate ridicată.

Burning Hot

Acest slot clasic este creat tot de profesioniștii de la EGT (Amusnet) și este foarte apreciat de către jucătorii din toată lumea, așa că nu este de mirare că se află în promoțiile cazinourilor online la capitolul bonusuri fără depunere.

Burning Hot a fost lansat pe piață în 2014 și se bucură de un succes foarte mare deși au trecut aproape 10 ani de la release. 

Dacă intri în jocul Burning Hot, să te pregătești pentru victorii suculente! Jocul este un amestec de simboluri norocoase și preferate fructate. Acest slot video cu 5 role și 5 linii fixe îți oferă un Jackpot misterios, Scatters și o funcție specială Wild.

Burning Hot are următoarele simboluri: fructe (struguri, pepeni roșii, lămâi, cireșe, prune, portocale), stele, șapte, clopoței, dolari.

Acest slot video EGT vine cu un Jackpot progresiv, un RTP de 96,45% și o volatilitate medie – înaltă.

Sweet Bonanza

Acest slot video este realizat de celebra companie Pragmatic Play și a fost lansat pe piață în anul 2019. Spre deosebire de alte jocuri clasice, Sweet Bonanza este un slot destul de nou.

Este un joc de păcănele cu multe fructe și bomboane, care îți dă o senzație dulce încă de la prima încercare. Coloana sonoră este făcută cu abilitate astfel încât să te facă să te duci instant cu gândul la jocurile și bucuriile copilăriei.

Simbolurile acestui joc sunt bomboane mov, verzi și albastre, inimi roșii, fructe, o acadea roz care reprezintă simbolul Scatter și o bomboană colorată care reprezintă multiplicarea.

Sweet Bonanza nu are linii de plată, așa cum au majoritatea sloturilor. Acest joc funcționează pe bază de cluster pay (simbolurile se pot alinia oricum pe “terenul” de joc, adică pe orice rolă, linie și poziție). După ce s-au așezat într-o ordine câștigătoare, simbolurile dispar și apar altele care pot genera câștiguri.

Sweet Bonanza are un RTP care jonglează între procentele 96,48% și 96,51%. Pariurile pornesc de la o valoare de 0,20 USD și urcă până la un maxim de 125 pe rotire.

Concluzie

Shining Crown, Burning Hot și Sweet Bonanza fac parte din categoria grea a sloturilor clasice online care trebuie încercate măcar o dată dacă ești fan al jocurilor de noroc.

Chiar dacă le-ai jucat până acum, merită jucate în continuare pentru că sunt jocuri clasice, care niciodată nu vor ieși din trend. În plus, au și jackpoturi progresive.

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share