Mesele de masaj – o parte esențială a experienței terapeutice și a relaxării profunde

Mesele de masaj - o parte esențială a experienței terapeutice și a relaxării profunde

Mesele de masaj reprezintă o parte esențială a experienței terapeutice și a relaxării profunde în cadrul industriei spa și a practicilor de wellness. Acestea sunt mai mult decât simple piese de mobilier – ele sunt platforme speciale concepute pentru a susține și optimiza terapia prin masaj în toate formele sale. De la mesele simple folosite pentru masajul clasic de relaxare până la cele specializate pentru terapii mai profunde și tratamente specifice, arta mesei de masaj aduce o dimensiune vitală în lumea tehnicilor de vindecare și a relaxării.

Design și Ergonomie

marketing medical
Mesele de masaj - o parte esențială a experienței terapeutice și a relaxării profunde 5

Un aspect al mesei de masaj este designul ergonomic care asigură confortul atât al terapeutului, cât și al clientului. Mesele moderne sunt concepute cu materiale de calitate superioară, cum ar fi spuma cu memorie și pielea ecologică, pentru a oferi suport și confort optim. Structura mesei, înălțimea ajustabilă și accesoriile atașate, precum tetierele și pernele speciale, sunt toate elemente esențiale pentru a asigura o experiență plăcută și eficientă de masaj.

Tipuri de Mese de Masaj

 1. Mese pentru Masajul Clasic de Relaxare: Acestea sunt mesele versatile, potrivite pentru masajul suedez sau masajul de relaxare. Ele sunt ușor de ajustat și de utilizat, asigurând un confort optim pentru clienți.
 2. Mese pentru Terapii Profunde: Terapiile de masaj mai intense, cum ar fi masajul terapeutic sau masajul de țesut profund, necesită mese mai robuste și cu sprijin solid pentru a face față presiunii mai mari aplicate asupra țesuturilor.
 3. Mese pentru Terapii Specifice: Anumite terapii, cum ar fi masajul cu pietre calde sau terapiile de vindecare energetica, necesită accesorii speciale integrate în masa pentru a sprijini tehnici specifice.
 4. Mesele Portabile: Acestea sunt ideale pentru terapeuții mobili sau pentru evenimente. Ele sunt ușor de transportat și de asamblat, asigurând o platformă de masaj oriunde este nevoie.

Avantajele Mesei de Masaj

 1. Confort și Relaxare: Mesele de masaj de calitate oferă un mediu confortabil și sigur pentru clienți, permițându-le să se relaxeze și să se bucure pe deplin de beneficiile masajului.
 2. Optimizarea Terapiei: Designul ergonomic al meselor permite terapeuților să folosească corect tehnici specifice, ceea ce conduce la rezultate terapeutice mai bune.
 3. Flexibilitate: Datorită caracteristicilor ajustabile ale mesei, terapeuții pot adapta înălțimea și unghiul pentru a se potrivi nevoilor fiecărui client în parte.
 4. Profesionalism: Mesele de masaj de înaltă calitate subliniază profesionalismul și atenția la detalii a terapeutului sau a spa-ului.

Masa de Masaj Gamma Mondiale Plan Simplu Dreptunghiulară: O Platformă Versatilă pentru Terapie și Relaxare Profundă

Mesele de masaj - o parte esențială a experienței terapeutice și a relaxării profunde 1

Masa de masaj Gamma Mondiale Plan Simplu Dreptunghiulară este o alegere excelentă pentru profesioniștii din industria terapiei și a spa-urilor, oferind un spațiu confortabil și funcțional pentru diverse tipuri de tratamente și experiențe de relaxare. Această masă se remarcă prin designul său ergonomic, caracteristici personalizabile și durabilitate, oferind o bază solidă pentru terapeuți și o experiență plăcută pentru clienți.

Caracteristici și Dimensiuni:

 • Înălțime Reglabilă: Masa oferă flexibilitate în înălțime, cu un interval reglabil de la 0,47 m până la 0,88 m. Acest lucru permite terapeuților să ajusteze înălțimea potrivit preferințelor și necesităților fiecărui client.
 • Dimensiuni Generoase: Cu o lungime de 1,95 m și o lățime de 0,60 m, masa oferă un spațiu suficient pentru diferite tipuri de terapii și tratamente.
 • Greutate și Stabilitate: Cu o greutate de 84 kg, masa este solidă și stabilă, asigurând o platformă sigură pentru terapeuți și clienți.

Căptușeală și Saltea Personalizabile:

Utilizatorii au posibilitatea de a alege între două tipuri de căptușeală:

 • Spumă Moale 5 cm – 40 kg/m3: O opțiune confortabilă, oferind susținere și relaxare pentru clienți.
 • Spumă Densă 4 cm – 70 kg/m3: Pentru terapii mai profunde și presiune controlată, această opțiune oferă o susținere mai fermă.

De asemenea, salteaua poate fi aleasă cu cusături de tip tighel sau fără cusături, în funcție de preferințele și cerințele terapeutului.

Funcționalități Avansate:

 • Tălpi Reglabile: Masa este echipată cu tălpi reglabile pentru a compensa inegalitățile solului și pentru a asigura o stabilitate optimă.
 • Comandă și Rotițe Retractabile: Masa poate fi ajustată prin intermediul panoului de comandă, iar rotile retractabile integrate permit mutarea ușoară a mesei.
 • Capacitate de Greutate: Masa suportă o greutate maximă de 160 kg, asigurând o platformă solidă pentru o gamă largă de clienți.

Convergenta.ro – Expertiză și Experiență de Peste 60 de Ani în Slujba Cabinetului Medical al Dumneavoastră

De mai bine de șase decenii, FRANCO & FILS, o afacere de familie cu sediul în POUGUES LES EAUX (58), a fost un pionier în proiectarea și producția unei game variate de mese medicale și echipamente medicale și paramedicale, special concepute pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul medical (medici, kinetoterapeuți, osteopați etc.) și ale centrelor medicale, în special în ceea ce privește recuperarea funcțională.

Produsele noastre au fost create pentru a răspunde în mod ideal cerințelor și nevoilor specialiștilor, oferind o combinație perfectă între eficiență, confortul în utilizare, siguranță și fiabilitate.

Convergența S.R.L.

Distribuitor exclusiv Franco&Fils.

Mese masaj  – Mese Kinetoterapie
Mese BOBATH

Str. Energiei, nr. 2B, loc. Petrești, 515850, Jud. ALBA

+40 (740) 129 128

info@convergenta.ro

Mesele de masaj reprezintă nu doar elemente practice în industria terapiei și a spa-urilor, ci și instrumente esențiale în crearea unei experiențe complete și benefice pentru clienți. Fie că este vorba despre relaxare sau terapie profundă, alegerea mesei de masaj potrivite joacă un rol crucial în obținerea rezultatelor dorite și în crearea unui mediu optim pentru vindecare și regenerare.

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share