Calendarul conceperii unui băiat

Calendarul conceperii unui băiat

Calendarul conceperii unui băiat este o metodă populară și controversată de a încerca să influențezi sexul copilului tău. Această tehnică se bazează pe ideea că momentul conceperii poate afecta sexul bebelușului, astfel încât dacă urmezi un anumit calendar de concepție, ai mai multe șanse să concepi un băiat.

Înainte de a merge mai departe, este important să menționez că această tehnică nu are nicio bază științifică solidă și nu există nicio garanție că va funcționa. Sexul bebelușului este determinat de cromozomii transportați de spermatozoizi și nu de momentul conceperii.

marketing medical
Calendarul conceperii unui băiat 7

Citeste si: Candida – Cele mai eficiente tratamente

Cum funcționează calendarul conceperii unui băiat

Pasul 1: Calcularea zilelor fertile

În primul rând, trebuie să-ți calculezi zilele fertile. În general, cele mai fertile zile sunt cele în care ovulele tale sunt eliberate și pot fi fertilizate de spermatozoizi. Aceste zile sunt de obicei cu 2-3 zile înainte de ovulație și o zi după ovulație.

Există diferite metode pentru a calcula zilele fertile, cum ar fi utilizarea testelor de ovulație sau urmărirea temperaturii corpului bazal.

Pasul 2: Consultarea calendarului conceperii unui băiat

Calendarul conceperii unui băiat se bazează pe ciclul lunar și vârsta ta. Acesta arată care sunt cele mai bune zile pentru conceperea unui băiat în funcție de momentul lunii în care îți planifici concepția și de vârsta ta.

De exemplu, potrivit acestui calendar, dacă ești sub 21 de ani și îți planifici concepția în luna ianuarie sau februarie, cele mai bune zile pentru a concepe un băiat sunt cele din a doua jumătate a lunii. În schimb, dacă ești peste 21 de ani și îți planifici concepția în luna mai sau iunie, cele mai bune zile pentru a concepe un băiat sunt cele din prima jumătate a lunii.

Pasul 3: Concepția

Dacă urmezi calendarul conceperii unui băiat, ar trebui să ai relații sexuale în zilele fertile recomandate de calendarul respectiv. Acest lucru nu garantează că vei concepe un băiat, dar ar putea crește șansele tale.

În concluzie, calendarul conceperii unui băiat este o tehnică populară, dar controversată, pentru a încerca să influențezi sexul copilului tău. În timp ce nu există nicio bază științifică solidă pentru această metodă,

<iframe src=”https://womencalc.com/ro/boy-conception-calendar/?embed=1″ width=”620″ height=”1600″ frameborder=”0″ scrolling=”yes” allowfullscreen> </iframe>