Publicitate

Gând bun și binețe îți dăm!

Suntem echipa alternamed.ro adică Mari  și Sorin  și îți propunem un super deal de nerefuzat!

Dacă ești în căutarea unei noi metode de promovare, noi îți oferim această oportunitate, în mediul on line pe un site dedicat, la numai 250 lei.

Ce înseamnă acest lucru?

Produsele tale vor fi indexate într-un conținut calitativ pe un site optimizat SEO. Vei fi prezent 24 de ore din 24 , vei putea să îți promovezi câte produse dorești la prețuri mai mult decât decente.
In plus informațiile furnizate de tine vor fi publicate și pe grupul de Facebook Sfatul medicului – cauze, simptome, diagnostic, tratament fiind o comunitate în permanentă creștere. Totul în condițiile menționate mai sus și fără bani în plus.

Alternamed.ro este un site optimizat SEO, este în permanență actualizat cu noi informații, fiind vizitat de mii de oameni lunar. De ce aceștia să nu fie și clienții tai?

Prin acest parteneriat, veți avea asigurată o vizibilitate ridicată, astfel vom asigura clienților dvs. o experință cât mai plăcută.

Iată și câteva exemple de succes:

Oferim inclusiv teme personalizate (dar numai cu specific medical/naturist) astfel încât să asigurăm o paletă cât mai cuprinzătoare de informații. Produsele alese pentru promovare vor beneficia de articole și vizibilitate, astfel încât să construim împreună un brand puternic, așa cum ți-l dorești.

Te-am făcut curios? Iți răspundem cu drag, la orice întrebări ai, dacă ne scrii pe adresa redactie at alternamed.ro

Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like.

👇

Back to top button