Descoperă serviciile de stomatologie pentru copii la Clinica Physiomedica din Mănăștur

Descoperă serviciile de stomatologie pentru copii la Clinica Physiomedica din Mănăștur 3

Clinica Physiomedica din Mănăștur, Cluj-Napoca, este mândră să anunțe extinderea serviciilor sale stomatologice pentru a include stomatologia pentru copii și adulți. Sub îndrumarea medicului stomatolog Alexandra Maxim, clinica oferă acum servicii stomatologice de prevenție și tratamente stomatologice de ultimă generație.

“Zâmbetele sănătoase încep încă din frageda pruncie,” spune Dr. Alexandra Maxim, medic stomatolog-specialist protetică dentară. “Cabinetul nostru stomatologic este dedicat atât adulților, dar mai ales copiilor și adolescenților. Ușile noastre prietenoase sunt deschise pentru copii și părinți, dar și pentru grupurile de la grădinițe și școli primare. Împreună putem contribui la sănătatea și zâmbetele copiilor noștri.”

marketing medical
Descoperă serviciile de stomatologie pentru copii la Clinica Physiomedica din Mănăștur 7

Stomatologia are în primul rând misiunea de a preîntâmpina cauzele care pot conduce la deteriorarea danturii și la apariția afecțiunilor dentare. Prin urmare, este esențial ca măsurile de prevenție să fie adoptate încă din copilăria timpurie.

“Înțelegând importanța unei danturi sănătoase pe tot parcursul vieții, ne concentrăm eforturile, profesionalismul și expertiza pentru a preveni afecțiunile dentare la copii și adolescenți, dar și pentru a trata problemele dentare ale adulților,” adaugă Dr. Maxim.

Stomatologia dedicată copiilor necesită o abordare specifică, delicată, umană și empatică. Dr. Maxim are peste 9 ani de experiență ca medic pedodont și este dedicată creării unei experiențe pozitive pentru copii.

“Sunt medic pedodont de peste 9 ani, stomatologia este vocația mea, însă mai presus de orice sunt mamă, așa că tratez micii pacienți așa cum mi-aș trata proprii copii,” spune Dr. Maxim. “În plus, mă asigur că părinții înțeleg importanța adoptării măsurilor corecte de igienă și îngrijire orală, astfel încât aceștia să continue acasă împreună cu copiii lor toate acele acțiuni care mențin o dantură sănătoasă pe tot parcursul vieții.”

Clinica Physiomedica Cluj-Napoca se află în cartierul Mănăștur, pe
stradă Calea Florești Nr. 2B (Bloc A2B) la parter, chiar în intersecția
străzilor Plopilor și Calea Florești. Cele mai importante puncte de
reper sunt podul Calvaria și Biserica ce poartă același nume. Telefon 0364 642 124 sau 0775 321 275.

Despre Clinica Physiomedica

Clinica Physiomedica este un centru medical multidisciplinar situat în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Clinica oferă o gamă largă de servicii medicale, inclusiv stomatologie pentru copii și adulți, ortopedie, fizioterapie și multe altele. Echipa noastră de profesioniști dedicată și experimentată este angajată să ofere îngrijire medicală de calitate într-un mediu confortabil și prietenos.

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share