EWdigital: Soluții inovatoare de marketing pentru creșterea vizibilității și eficienței în sistemul medical

logo ewdigital marketing medical

EWdigital, lider în marketingul medical online, își extinde portofoliul de servicii dedicate specialiștilor din domeniul medical, clinicilor și centrelor medicale, atât de stat, cât și private, contribuind la creșterea vizibilității și eficienței acestora. Agenția pune la dispoziție strategii inovatoare de marketing digital, asigurând un flux maxim de programări onorate la cabinetele medicale ale clienților.

Expertiză unică la intersecția dintre medicină și marketing digital

marketing medical
EWdigital: Soluții inovatoare de marketing pentru creșterea vizibilității și eficienței în sistemul medical 4

EWdigital se distinge prin abilitatea sa de a combina armonios expertiza medicală cu cunoștințele aprofundate în marketingul digital. Gama de servicii include:

  • Optimizare SEO: creșterea vizibilității online a clinicilor și atragerea de noi pacienți prin intermediul motoarelor de căutare.
  • Web design: crearea de website-uri moderne și intuitive, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.
  • Cursuri de limba franceză: special concepute pentru medicii care doresc să profeseze în sistemul medical francez, oferind pregătire lingvistică de calitate.
  • Aplicație performantă: instrument avansat pentru obținerea de recomandări și recenzii de la pacienți, contribuind la îmbunătățirea imaginii clinicii.

Servicii de call center medical externalizat – o premieră în România

“Suntem mândri că ne poziționăm ca prima agenție din țară care oferă un serviciu de call center medical externalizat”, declară directorul general al EWdigital. “Acest concept unic ne permite o interacțiune mai personalizată și eficientă cu pacienții, generând o satisfacție sporită și o creștere semnificativă a programărilor.”

Cursuri de limba franceză dedicate medicilor

Cursurile de limba franceză oferite de EWdigital sunt special adaptate nevoilor specifice ale medicilor care doresc să activeze în sistemul medical francez. Predate de profesori cu experiență în domeniul medical, cursurile asigură o pregătire lingvistică de calitate.

Aplicație inovatoare pentru obținerea de recomandări și recenzii

Aplicația dezvoltată de EWdigital reprezintă un instrument puternic pentru a obține mai multe recomandări și recenzii de la pacienți. Permite medicilor să solicite feedback într-un mod simplu și eficient, contribuind la îmbunătățirea calității serviciilor oferite și la atragerea de noi pacienți.

EWdigital: Angajament pentru succesul în domeniul medical

Prin abordarea sa inovatoare și orientată către rezultate, EWdigital se angajează să sprijine specialiștii din sistemul medical în atingerea obiectivelor de marketing.

Pentru mai multe informații despre portofoliul complet de servicii EWdigital, vă rugăm să consultați website-ul www.ewdigital.ro.

Despre EWdigital

EWdigital este o agenție de marketing digital specializată în sectorul medical. Echipa sa de experți în marketing digital și domeniul medical oferă soluții personalizate pentru a ajuta medicii, clinicile și centrele medicale să își consolideze vizibilitatea online și să atragă un număr mai mare de pacienți.

Detalii suplimentare:

  • Website: www.ewdigital.ro
Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share