Implant de păr prin tehnica Q-FUE în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant

Implant de păr prin tehnica Q-FUE în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant

Majoritatea celor care trec de prima tinerețe se confruntă cu îmbătrânirea și cu fenomenul căderii părului. Femei sau bărbați, la un moment dat, vârsta își spune cuvântul. Sunt mulți care încearcă să mascheze acest lucru și să apeleze la pălării sau chiar la peruci pentru a diminua aspectul, dar aceste metode sunt unele trecătoare. În străinătate, dar și în România, au apărut clinici, precum clinca de par ungaria la care se poate apela pentru implantul de păr.

O clinică din România cunoscută pentru implanturi de acest fel este Dr Felix Hair Implant. Aici doritorii vor avea parte de implant de par prin tehnica Q-FUE, rezultând astfel un păr bogat și o speranță în ceea ce privește redobândirea încrederii de sine. Tehnica este una modernă, în care pacientul se recuperează repede și nu suferă dureri.

marketing medical
Implant de păr prin tehnica Q-FUE în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant 4

Dacă vrei să afli și tu mai multe detalii despre un astfel de implant de păr citește rândurile următoare. Dr Felix Hair Implant este o clinică specializată și dedicată acestui tip de intervenții tocmai pentru a-i ajuta pe cei aflați la nevoie să își recapete podoaba capilară pierdută. 

  • Ce presupune implantul de păr prin tehnica Q-FUE?

Clinica Dr. Felix Hair Implant este o clinică care înțelege pe deplin nevoile pacienților. Tehnica folosită în acest implant de păr, și anume Q-FUE, este o tehnică modernizată în România și este o soluție eficientă atât pentru bărbați, dar și pentru femei. Pe lângă intervenție, se folosesc protocoale și terapii unice care asigură un implant de păr la care mulți așteaptă un rezultat optim.

Trebuie menționat că echipa Dr. Felix Hair Implant este o echipă dedicată și mereu atentă la nevoile celui care apelează la serviciile clinicii. Toate etapele acestui implant de păr se realizează manual prin marcarea zonelor donatoare și primitoare. Anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr prin metoda Quality FUE sunt realizate de către medici dedicați, cu o lungă experiență în spate.

  • Clinica Dr Felix Hair Implant – o clinică cu renume

Despre prețul unui astfel de serviciu nu se pot da mai multe detalii, deoarece nu se știu exact procedurile care trebuie urmate în cazul unui posibil pacient. Fiecare persoană este unică, așadar și intervenția în sine este una “personalizată.”

Chiar și anumite persoane celebre din România recomandă serviciile acestei clinici. Dacă vrei să le afli experiența și să vezi la ce anume au apelat, poți să intri pe site-ul oficial DrFelixHairImplant.ro. Vei putea să iei legătura cu un membru al echipei și vei putea cere mai multe detalii care te vor ajuta sa iei o decizie finală.

Dacă nu ai domiciliul în București, dar totuși vrei să afli părerea cuiva specializat, poți să ai parte de un consult online. Pe site găsești un formular special pe care îl poți completa și care te va pune în legătură direct cu cineva care îți poate spune exact care sunt procedurile în cazul tău. Îndrăznește și ia o astfel de decizie pentru a putea merge din nou pe stradă fără pălărie sau fără vreo jenă.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share