Suplimente alimentare

Ce preț are Defumoxan în farmacii?

Recent a apărut un nou produs in farmacii numit Defumoxan. Este de real interes mai ales pentru cei care doresc să se lase de acest viciu. Defumoxan pret in diferite farmacii din tara si de unde il poti achizitiona online. Atentie insa, pretul online al Defumoxan poate fi diferit pe siteurile farmaciilor fata de cele in format fizic. Mai exact, puteti plati mai putin pentru acest produs daca il comandati online.

Mai jos aveti o lista de farmacii care comercializeaza online Defumoxan pe care il puteti comanda doar printr-un singur click.

Defumoxan pret in farmacii

Ce preț are Defumoxan în farmacii?

– Defumoxan pret Dr Max – 108,99 lei cel mai bun pret
– Defumoxan pret Farmacia Tei – 109 lei
– Farmacia Dona (nu vinde online) – 109,99 lei
– Farmacia Catena (nu vinde online) – 110 lei

Articolul continua mai jos

Citeste si: Leacuri bătrânești pentru urechi înfundate

Am cautat si pe eMag acest produs insa nu l-am putut gasi. Posibil ca furnizorul sa fi terminat stocul. Vom actualiza aceasta lista de preturi periodic sau vom adauga farmacii noi in limita aparitiei pe siteurile lor oficiale.

De retinut insa ca exista un medicament asemanator sub numele de Desmoxan si care se comercializeaza in Polonia sau UK. Produsul este de la acelasi producator, Aflofarm, insa sub o alta denumire. In Romania il gasiti sub numele de Defumoxan.

Atentie, inainte de a folosi acest medicament este indicat sa cititi prospectul.

De ce este atât de greu să te lași de fumat?

Cum m-am lăsat de fumat (definitiv, în 5 pași)

Ultima actualizare 15.08.2022

Articole asemanatoare

Back to top button