Ce preț are Defumoxan în farmacii?

defumoxan pret

Recent a apărut un nou produs in farmacii numit Defumoxan. Este de real interes mai ales pentru cei care doresc să se lase de acest viciu. Defumoxan pret in diferite farmacii din tara si de unde il poti achizitiona online. Atentie insa, pretul online al Defumoxan poate fi diferit pe siteurile farmaciilor fata de cele in format fizic. Mai exact, puteti plati mai putin pentru acest produs daca il comandati online.

Mai jos aveti o lista de farmacii care comercializeaza online Defumoxan pe care il puteti comanda doar printr-un singur click.

Defumoxan pret in farmacii

Ce preț are Defumoxan în farmacii?
marketing medical
Ce preț are Defumoxan în farmacii? 7

Defumoxan pret Dr Max – 113,99 lei
– Defumoxan pret Farmacia Tei – 109 lei
– Farmacia Dona (nu vinde online) – 109,99 lei
– Farmacia Catena (nu vinde online) – 110 lei

Citeste si: Leacuri bătrânești pentru urechi înfundate

Am cautat si pe eMag acest produs insa nu l-am putut gasi. Posibil ca furnizorul sa fi terminat stocul. Vom actualiza aceasta lista de preturi periodic sau vom adauga farmacii noi in limita aparitiei pe siteurile lor oficiale.

De retinut insa ca exista un medicament asemanator sub numele de Desmoxan si care se comercializeaza in Polonia sau UK. Produsul este de la acelasi producator, Aflofarm, insa sub o alta denumire. In Romania il gasiti sub numele de Defumoxan.

Atentie, inainte de a folosi acest medicament este indicat sa cititi prospectul.

Tratamentul dependenței de nicotină

Opțiuni de tratament disponibile pentru dependența de nicotină. Acestea includ:

 1. Terapia de înlocuire a nicotinei: aceasta implică utilizarea unor produse care conțin nicotină, cum ar fi plasturii, gumă de mestecat sau inhalatoare. Aceste produse sunt concepute pentru a reduce simptomele de sevraj, cum ar fi iritabilitatea și dorința de a fuma. Aceste produse sunt disponibile fără prescripție medicală și pot fi achiziționate în farmacii sau magazine.
 2. Medicamente prescrise: există medicamente disponibile care pot ajuta la reducerea simptomelor de sevraj și la prevenirea recăderilor. Acestea includ bupropionul și vareniclina. Aceste medicamente pot fi prescrise numai de un medic și ar trebui luate conform instrucțiunilor sale.
 3. Consiliere: există terapii comportamentale disponibile care pot ajuta oamenii să renunțe la fumat. Acestea includ terapia cognitiv-comportamentală și terapia de susținere. Consilierea poate ajuta oamenii să înțeleagă mai bine dependența lor de nicotină și să dezvolte strategii pentru a face față dorințelor de a fuma.
 4. Combinarea tratamentelor: utilizarea mai multor opțiuni de tratament în același timp poate fi utilă pentru a crește șansele de succes în renunțarea la fumat.

Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina ce opțiune de tratament ar fi cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Cum să te lași de fumat cu ajutorul remediilor naturiste?

Remedii naturale care pot ajuta oamenii să renunțe la fumat:

Consumul de ceai verde: ceaiul verde conține antioxidanți care pot ajuta la reducerea dependenței de nicotină. De asemenea, poate ajuta la reducerea stresului și anxietății asociate cu sevrajul.

Consumul de fructe și legume: consumul de fructe și legume poate ajuta la reducerea simptomelor de sevraj și la menținerea greutății corporale sănătoase.

Exercițiile fizice regulate: exercițiile fizice regulate pot ajuta la reducerea stresului și anxietății asociate cu sevrajul și pot ajuta la menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

Acupunctura: acupunctura poate ajuta la reducerea simptomelor de sevraj și la reducerea stresului și anxietății asociate cu renunțarea la fumat.

Hipnoza: hipnoza poate fi folosită pentru a ajuta la reducerea simptomelor de sevraj și la îmbunătățirea atitudinii față de renunțarea la fumat.

De reținut că aceste remedii naturale pot fi utile, dar nu sunt suficiente singure pentru a renunța la fumat.

De asemenea, este important să aveți o abordare integrată care să includă atât remedii naturale, cât și opțiuni de tratament medicale, cum ar fi terapia de înlocuire a nicotinei sau consilierea comportamentală.

R

Este fumatul pasiv periculos?

Da, fumatul pasiv este periculos. Fumatul pasiv este inhalarea fumului de tutun emis de alte persoane care fumează.

Acest fum conține o serie de substanțe chimice toxice, printre care se numără monoxidul de carbon, arsenicul și cianura.

Fumatul pasiv poate avea efecte negative asupra sănătății, inclusiv:

Probleme respiratorii: fumatul pasiv poate agrava astmul și poate crește riscul de bronșită și pneumonia.
Boli de inimă: fumatul pasiv poate crește riscul de boli de inimă și accidente vasculare cerebrale.
Cancer: fumatul pasiv poate crește riscul de cancer pulmonar și de alte tipuri de cancer.
Dezvoltarea copiilor: fumatul pasiv poate afecta dezvoltarea copiilor și poate crește riscul de sindromul morții subite a sugarului, astm și infecții ale urechii medii.

Evitați expunerea la fumul de tutun emis de alte persoane pentru a vă proteja sănătatea și pentru a reduce riscul de probleme de sănătate asociate cu fumatul pasiv.

De ce este atât de greu să te lași de fumat?

Cum m-am lăsat de fumat (definitiv, în 5 pași)

Mituri despre fumat

 1. Fumatul te relaxează: Mulți oameni cred că fumatul le oferă o senzație de calm și relaxare, însă acest efect este doar temporar și în realitate, fumatul poate crește nivelul de anxietate și stres.
 2. Fumatul te ajută să slăbești: Acesta este un mit fals. Deși fumatul poate suprima apetitul într-o anumită măsură, acest efect este temporar și poate afecta negativ sănătatea în multe alte moduri.
 3. Fumatul nu este atât de dăunător pentru sănătate: Fumatul este extrem de dăunător pentru sănătate și poate cauza o varietate de boli, inclusiv cancer, boli de inimă, afecțiuni respiratorii și multe altele.
 4. Fumatul este doar un obicei social: Fumatul poate fi privit ca un obicei social, însă este unul care poate avea consecințe grave asupra sănătății, atât pentru fumători, cât și pentru cei expuși la fumul de țigară.
 5. Fumatul te face să pari mai cool: Deși acesta poate fi un stereotip, fumatul nu face pe nimeni să pară mai cool. De fapt, fumatul poate avea un impact negativ asupra aspectului fizic, cum ar fi dinții galbeni și mirosul neplăcut.
 6. Fumatul este o modalitate de a te relaxa și de a-ți diminua stresul: Fumatul poate oferi un sentiment temporar de relaxare și de reducere a stresului, dar acest efect este de scurtă durată și poate duce la dependența de nicotină și la probleme de sănătate.
 7. Fumatul țigărilor ușoare sau ultra-ușoare este mai sigur: Fumatul oricărei țigări este dăunător pentru sănătate și poate crește riscul de boli cronice și afecțiuni.
 8. Fumatul nu afectează decât propria sănătate: Fumatul poate afecta nu numai sănătatea ta, ci și pe cea a celor din jurul tău care sunt expuși la fumul de țigară, inclusiv membrii familiei și prietenii.
 9. Fumatul este o modalitate de a-ți îmbunătăți concentrarea și productivitatea: Acesta este un alt mit fals. Fumatul poate avea un impact negativ asupra creierului și poate reduce concentrarea și performanța.
 10. Fumatul nu afectează capacitatea fizică: Fumatul poate afecta capacitatea fizică și poate reduce rezistența la efort fizic. Acesta poate reduce, de asemenea, performanța sportivilor și a altor persoane care necesită un nivel ridicat de activitate fizică.

Defumoxan pret, tratamentul dependenței de nicotină. Ultima actualizare 28.04.2023

Total
0
Shares
Related Posts
Total
0
Share